+36 20 495 41 08 / info.vitalizalj@gmail.com                15,000ft-ot meghaladó rendelés esetén a Magyarországi házhoz szállítás díjtalan.
  Germ Destroyer Roll On - Csírapusztító Illóolaj Keverék
  Megosztás másokkal:

  Germ Destroyer Roll On - Csírapusztító Illóolaj Keverék

  Cikkszám: e111
  Kiszerelés: db
  4 660 Ft
   db
  Rövid ismertető: KidSafe®: igen
  Terhesség és szoptatás alatt biztonságos: igen
  Kutyák számára biztonságos: nem
  Felhasználhatósági idő: 1-2 év

  Oszd meg!

  Termékismertető

  Germ Destroyer Roll On – Csírapusztító illóolaj keverék

  A Germ Destroyer a Germ Fighter KidSafe megfelelője 3-10 éves gyermekek számára, olyan speciális formula, amely segíti megvédeni gyermekeit a téli időszakban jelentkező influenzától, és más szezonális megbetegedésektől. Gyakran párologtassa, hogy felfrissítse és fertőtlenítse a környezete levegőjét. Erős vírus-, baktérium- és gombaölő hatással rendelkezik! A keverékben található rosalina, lucfenyőt, levendula, majoranna és citrom illóolajok elég gyengéd olajok a gyermekek számára, ugyanakkor rendkívül hatékonyak, támogatják az immunrendszer és a légzőszervek egészségét, elősegítik a gyorsabb gyógyulást!

  Ez a szinergia nemcsak gyermekek számára nagyszerű, de felnőttek számára is tökéletes. Biztos lehet benne, hogy a Csírapusztító keverékünk az egész család egészségét óvja.

  Összetétele

  100% tisztaságú Spruce, Marjoram, Lavender, Rosalina és Lemon illóolaj frakcionált kókuszolajban 2%-ra hígítva.

  Alkalmazás

  A keverék ebben a kényelmes golyós kiszerelésben frakcionált kókuszolajjal van hígítva, így magával is viheti és szükség esetén további hígítás nélkül közvetlenül alkalmazhatja. Vigye fel gyermeke mellkasára, tarkójára vagy a talpára.

  Tesztek

  Biztonsági adatlap

  Megjegyzés

  Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

  Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

  Tartsa távol gyermekektől!

  Kerülje a szembejutást!

  Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

  Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!


  Termék értékelés és véleményezés

  Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.