+36 20 495 41 08 / info.vitalizalj@gmail.com                15,000ft-ot meghaladó rendelés esetén a Magyarországi házhoz szállítás díjtalan.
  Boronia Absolute - Borónia Abszolút
  Megosztás másokkal:

  Boronia Absolute - Borónia Abszolút

  Cikkszám: e6
  Kiszerelés: db
  14 820 Ft
   db
  Rövid ismertető: Űrtartalom: 5 ml

  Botanikai név: Boronia megastigma
  Botanikai család: Rutacea
  Származási hely: Ausztrália
  Növényi rész: virág
  Termesztési módszer: vadon betakarított
  Kivonási módszer: oldószeres extrahálás (hexánmentes)
  Aroma leírása: gyönyörű, mámorító, virágos aroma, édes és gyümölcsös karakterrel
  Aroma erőssége: erős
  Illatjegy: alap
  Jól párosítható: Bergamot, Cedarwood , Copaiba Balsam, Coriander Seed, Geranium Egyptian, Jasmine Absolute, Lemon, Lemon Myrtle, Mandarin, Myrrh, Neroli, Nutmeg, Palmarosa, Patchouli, Rose Absolute, Sandalwood, Tuberosa Absolute és Vetiver
  Gyerekbarát: nem
  Várandósság alatt biztonságos: nem
  Szoptatás alatt biztonságos: nem
  Szavatossági idő: 4-5 év
  Megjegyzés: Használat előtt hígítsa, és végezzen bőrpróbát. Csak külsőleg! Minden abszolút rendkívül koncentrált, nem szabad ebben a koncentrált állapotban értékelni, mert az illat összetettsége miatt a ritka és egzotikus jegyek elvesznek.

  Termékismertető

  Boronia Absolute 5 ml – Borónia Abszolút

  A Boronia Absolute egy értékes olaj, melyet a Nyugat-Ausztráliából származó Boronia megastigma cserje illatos, kívül vöröses-lila, belül sárga színű, csésze alakú virágaiból nyernek ki. Virágai késő télen / kora tavasszal virágoznak, rendkívül kényesek, ezért egyenként kézzel szedik le a cserjékről. Hihetetlenül csábító, gazdag, virágos aromájával, természetes zöldes frissességével és az érlelő széna árnyalatával rendelkező Boronia Absolute a parfümipar kedvence. Ez a fantasztikus olaj hozzáadható kedvenc krémjeihez vagy hordozóolajhoz, hogy egy finom illatú igazi „csemegét” hozzon létre! Rendkívül takarékos, mivel csak kevés szükséges belőle.

  A Boronia Absolute talán az egyetlen abszolút, amely természetes ionone-kat tartalmaz, béta-ionone-t és alfa-ionone-t is. Meglehetősen magas ionon tartalma ellenére illatában az ibolya jegy egyáltalán nem domináns. Elképesztően szép és finom aromájú, ez az egyik legkeresettebb illat a világon. Kiváló minőségű virágos parfümökben és alapokban használják, értékes rögzítő. Érzelmileg segít a szorongás, az ingerlékenység és a szituációs depresszió enyhítésében, természetes alvássegítő, erős afrodiziákum, felemelő tulajdonsága révén lendületet ad az érzékeknek. A Boronia Absolute-ot nem alkalmazzák aromaterápiában, parfümökhöz ajánlják!

  Kiváló parfüm alapanyag!

  Alkalmazás

  Diffúzor: használjunk speciális aroma-diffúzort, amely finoman szétporlasztja a kiválasztott illóolajat a levegőben a kívánt hatás elérése érdekében.
  Inhalálás: belélegezhetjük közvetlenül az üvegből vagy cseppenthetjük személyes aromaterápiás inhalátorba.
  Parfümként: helyi alkalmazás esetén hígítsa hordozóolajban.

  Tesztek

  A termékek legmagasabb szintű minőségének biztosítása iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk miatt portfóliónk minden terméke esetében azok beérkezését követően Magyarországon is elvégezzük a gázkromatográfiai-tömegspektrometriai (GC/MS) analitikai vizsgálatot. Így tudjuk biztosítani az Ön számára, hogy kiváló minőségű termékeket vásárol nálunk. A GC-MS tesztet az alábbi linken tudja megnézni:

  GC-MS Boronia 20392007

  Megjegyzés

  Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

  Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

  Tartsa távol gyermekektől!

  Kerülje a szembejutást!

  Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

  Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

  Termék értékelés és véleményezés

  Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.