+36 20 495 41 08 / info.vitalizalj@gmail.com                15,000ft-ot meghaladó rendelés esetén a Magyarországi házhoz szállítás díjtalan.
  Magnolia Flower - Magnólia Illóolaj
  Megosztás másokkal:

  Magnolia Flower - Magnólia Illóolaj

  Cikkszám: e65
  Kiszerelés: db
  12 640 Ft
   db
  Rövid ismertető: Űrtartalom: 5 ml

  Botanikai név: Michelia x alba
  Származási ország: Kína
  Kivonási módszer: vízgőz-desztilláció
  Növényi rész: virág
  Aroma erőssége: közepes
  Illata: édes, virágos, mézes, enyhén fűszeres
  Jól párosítható: Bergamot, Chamomile Roman, Copaiba Oleoresin, Geranium, Helichrysum Italicum, Jasmine Absolute, Neroli, Orange Sweet, Patchouli, Rose Absolute, Sandalwood, Ylang Ylang, Yuzu
  Gyerekbarát: nem
  Megjegyzés: Helyi alkalmazás esetén legfeljebb 1% hígítást javasolunk.

  Oszd meg!

  Termékismertető

  Magnolia Flower – Magnólia illóolaj

  A Magnolia Flower (más néven: White Champaca) egy ritka és egyedülálló illóolaj, amelyet a Magnolia x alba finom virágaiból desztillálnak. A White Champaca-t főként Kína és Délkelet-Ázsia trópusi és szubtrópusi régióiban termesztik. A virágokat általában éjszaka takarítják be, amikor a legerősebb az illatuk. Az illóolaj édes, virágos, mézes, enyhén fűszeres aromával rendelkezik, amely igazán magával ragadó. A magnólia virágok illatát a megújulással, növekedéssel és új kezdettel párosítják. A Magnólia vagy Champaca illóolajat széles körben használják parfümökben, tusfürdőkben, különféle kozmetikai termékekben.

  Parfüm alapanyag!

  Alkalmazás

  Párologtatás: Az olaj közvetlenül hozzáadható egy aroma diffúzorhoz, hogy élvezze hatását.
  Inhalálás: üvegből, inhalátor vagy aroma ékszer alkalmazásával.
  Bőrön keresztüli felszívódás: Ne feledje, hogy vegye figyelembe az illóolaj megfelelő hígítását, ha helyileg használja! Helyi alkalmazáshoz hígítsa 1% -ra kedvenc hordozóolajában vagy testápolójában.

  Tesztek

  A termékek legmagasabb szintű minőségének biztosítása iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk mellett fontosnak tartjuk a minőség biztosítását, ezért portfóliónk minden terméke esetében azok beérkezését követően Magyarországon is elvégezzük a gázkromatográfiai-tömegspektrometriai (GC/MS) analitikai vizsgálatot. Így tudjuk biztosítani az Ön számára, hogy kiváló minőségű termékeket vásárolhasson nálunk. A GC-MS tesztet az alábbi linken tudja megnézni:

  GC-MS Magnolia Flower 10422009 (feltöltés alatt)

  Megjegyzés

  Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

  Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

  Tartsa távol gyermekektől!

  Kerülje a szembejutást!

  Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

  Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

  Termék értékelés és véleményezés

  Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.