+36 20 495 41 08 / info.vitalizalj@gmail.com                15,000ft-ot meghaladó rendelés esetén a Magyarországi házhoz szállítás díjtalan.
  Osmanthus Absolute 5 Ml
  Megosztás másokkal:

  Osmanthus Absolute 5 Ml

  Cikkszám: e75
  Kiszerelés: db
  14 620 Ft
   db
  Rövid ismertető: Botanikai név: Osmanthus fragrans
  Botanikai család: Oleaceae
  Származási hely: Kína
  Növényi rész: virág
  Termesztési módszer: vadon betakarított
  Kivonási módszer: oldószeres extrahálás (hexánmentes)
  Aroma leírása: intenzíven gazdag, édes, gyümölcsös-virágos aroma mézes barackkal, szárított mazsola és szilva árnyalatokkal, enyhén fűszeres és lágy zöld jegyekkel, halvány állati / bőr felhanggal
  Aroma erőssége: erős
  Illatjegy: szívjegy/bázisjegy
  Jól párosítható: Agarwood, Ambrette Seed, Angelica, Bergamot és más Citrus illóolaj, Cassie, Champaca, Cinnamon, Cistus, Clary Sage, Clove, Cocao, Coconut, Coriander, Davana, Fir Balsam Absolute, Frangipani, Galbanum, Jasmine, Labdanum, Lavender, Lotus, Mimosa, Neroli, Nutmeg, Orange Blossom, Patchouli, Rose, Sandalwood, Tonka Bean, Tuberose, Vanilla, Vetiver, Violet Leaf, Ylang Ylang
  Gyerekbarát: nem
  Várandósság alatt biztonságos: nem
  Szoptatás alatt biztonságos: nem
  Felhasználható: 4-5 év
  Természetesen előforduló allergének: geraniol, linalool Ellenjavallat: nem ismert
  Biztonsági megjegyzés: Használat előtt hígítsa, és végezzen bőrpróbát. Csak külsőleg! Minden abszolút rendkívül koncentrált, nem szabad ebben a koncentrált állapotban értékelni, mert az illat összetettsége miatt a ritka és egzotikus jegyek elvesznek.

  Oszd meg!

  Termékismertető

  Osmanthus Absolute 5 ml

  Az Osmanthus Absolute-t az Ázsiában őshonos Osmanthus fragrans illatos virágaiból nyerik ki. Hihetetlenül gazdag édes, gyümölcsös-virágos aromája az érett őszibarackra vagy sárgabarackra emlékeztet, halvány bőr- és zöld árnyala ttal. Rendkívül eredeti és nőies. Az Osmanthus-t inkább parfümként használják, aromaterápiás használata nem jellemző, ennek ellenére Jennifer Peace Rhind: Handbook for Aromatherapy Practice című könyvében azt írja róla, hogy az Osmanthus Absolute aromája nagyon megnyugtató, felemelő, inspiráló, boldogság és öröm érzetét jelenti, ezért kiváló választás meditáció, jóga és spirituális munka során. Véleménye szerint az Osmanthus Absolute kiváló kiegészítője bőrápolási termékeknek, fokozza a kollagén termelést, segíti a bőr táplálását.

  Érzelmileg és energetikailag az Osmanthus Absolute tisztító és felemelő. Segíti a pozitív energiát, és segíthet csökkenteni a feszültséget és a szituációs szorongást. Az Osmanthus Absolute-ot nem alkalmazzák aromaterápában, parfümökhöz ajánlják!

  Tesztek

  A termékek legmagasabb szintű minőségének biztosítása iránti rendíthetetlen elkötelezettségünk miatt portfóliónk minden terméke esetében azok beérkezését követően Magyarországon is elvégezzük a gázkromatográfiai-tömegspektrometriai (GC/MS) analitikai vizsgálatot. Így tudjuk biztosítani az Ön számára, hogy kiváló minőségű termékeket vásárol nálunk. A GC-MS tesztet az alábbi linken tudja megnézni:

  Összetevők GC-MS

  Megjegyzés

  Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

  Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

  Tartsa távol gyermekektől!

  Kerülje a szembe jutást!

  Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

  Az Essential Heal oldalain az illóolajokkal kapcsolatban közzétett információk csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célokat szolgálnak. Az adatok nem feltétlenül teljesek, és nem garantáljuk azok pontosságát. Az weboldalon közzétett információkkal nem célunk semmilyen fizikai vagy mentális betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése, azok nem helyettesíthetik a képzett egészségügyi szakemberrel, illetve szakképzett aromaterapeutával (fitoterapeutával) folytatott konzultációt és kezelést.

  Termék értékelés és véleményezés

  Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.