+36 20 495 41 08 / info.vitalizalj@gmail.com                15,000ft-ot meghaladó rendelés esetén a Magyarországi házhoz szállítás díjtalan.

    Izomtömeg növelők

    Ez a termékkategória olyan turmix porokat takar, amelyek megfelelő kalória- és fehérje-bevitelt biztosítanak a szervezet számára, hogy az izmok tápanyag-ellátottsága optimális legyen a növekedésre.

    Ezeket a termékeket rendszerint edzés után javasolt fogyasztani, vagy olyan esetben, amikor nem áll módunkban a diétánk szerint szükséges időpontban táplálkozni. Nem váltja ki az étkezést, de segít a kalória-többlet bevitelében, a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmaz szénhidrátokat, rostokat, fehérjét és más hatóanyagokat, melyek ideális kombinációt jelentenek a szervezet számára az izomtömeg növekedésére. Napjainkban megfigyelhetjük, hogy ez a kategória egy újabb felhasználói kör számára lett egyre népszerűbb. Azon felhasználók is nagy előszeretettel fogyasztják ezeket a shake-eket, akik pl. funkcionális edzés során veszítenek nagy mennyiségű kalóriát, és a glikogén raktáraikat minőségi forrásból szeretnék feltölteni egy kimerítő edzés után.