+36 20 495 41 08 / info.vitalizalj@gmail.com                15,000ft-ot meghaladó rendelés esetén a Magyarországi házhoz szállítás díjtalan.

  Minden kedves látogatónak lehetősége van a termékek böngészésére, melyek bővebb leírását az adott termékre kattintva találja meg.  Amennyiben termékünk elnyerte tetszését a megvásárolni kívánt tételt, mennyiség mező kitöltése után a kosárba gomb megnyomásával, a megvásárolni kívánt termékek listájára teszi. Jobb oldalt felül a bevásárló kosár piktogramra kattintva ezt a listát ellenőrizheti, módosíthatja. Itt lehet ellenőrizni a mennyiséget a tételes és a vásárolni kívánt termékek végösszegét. A megrendelem gombra kattintva kiválaszthatja a fizetési, és szállítási módot, majd a tovább gomb megnyomását követően, még egyszer ellenőrizheti a termékek és szállítás összegét. Ha ön nem regisztrált vásárlónk akkor ki kell még töltenie a számlázási, szállítási, és az ön elérhetőségi adatait. (ha ön már korábban regisztrált akkor az adatok ki lesznek töltve, de módosíthatja azokat)  A tovább gombra nyomva még egyszer tételesen ellenőrizheti a rendélés, és az adatokat, és ha mindent rendben talált, az „általános szerződési feltételek elfogadása” után a megrendelem gombbal elküldi a rendelést.

  Fizetési lehetőségek:

  Utánvételes fizetés: A küldemény átvételekor a futárnak tud fizetni készpénzzel.

  Banki átutalás: A rendelés leadásakor e-mailes értesítést kap a rendelés „függő állapotáról”, és amint az összeg beérkezik a bankszámlánkra a rendelés összege aktiváljuk a megrendelését, 

  és minden további információt elküldünk önnek e-mailben.

  Dolgozunk a fizetési lehetőségek bővítésén.

   

   Az áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyeket a termékek mellett és a rendeléskor megtalál. Az árak bruttó árak, de áfát nem tartalmaznak, mert áfamentes kisvállalkozás vagyunk. A szállítási költség a rendelés utolsó lépésekor található meg valamit a szállítási feltételek közt, is tájékozódhat erről. Ha a webáruházban hiba vagy hiányosság lépne fel a termékeknél vagy áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ez esetben a vevőt a módosítás után azonnal tájékoztatjuk, és lehetőséget biztosítunk az vásárlástól való elállásra.

  A rendeléseket 24 órán belül feldolgozzuk.

  Esetleges adatbeviteli hibák esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailes formában az info.cbd.online@gmail.com levelezési címen.

  A megrendelésről beérkezéséről minden esetben egy automatikus üzenetet kap. Ez nem minősül a webáruház és a vásárló között létrejött szerződésnek.
  Később kollégánk küld egy megerősítő üzenetet, ami tartalmazza a lehetséges kézbesítés időpontját. Ha ezt 48 órán belül nem kapja meg akkor a vásárló ajánlattételi kötelezettségei megszűnnek.

   

  Elállási jog:

  Ha ön bármilyen okból meggondolta magát és a termékre még sincs szüksége, a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül elállhat a vásárlástól. Ennek menete, hogy ezt jelzi nekünk írásos formában a (info.cbd.online@gmail.com) levelezési címen, és visszajuttatja címünkre (2111, Szada Petőfi u. 16.) A termék visszaküldése csak és kizárólag eredeti, sertétlen csomagolásban lehetséges. Bármilyen más esetben nem áll módunkban elfogadni a visszavásárlási kérelmet. A visszajuttatás költségeit a vevőnek kell viselnie. Ha a termék sértetlenük visszaérkezett címünkre, 10 munkanapon belül visszatérítjük a vásárlás összegét. Ha kézbesítéskor kiderül, hogy a termék sérült vagy hiányos, és erről a jegyzőkönyv is készült a vételárat azonnal visszatérítőjük.

   

  Ha a webáruház nem tudja vállalni a szerződésben vállalt kötelezettségeit, mert nem áll rendelkezésére a megfelelő árukészlet, arról a megrendelőt köteles tájékoztatni. A webáruházban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat, a vásárlási feltételek elfogadásával a megrendelő nyilatkozik róla, hogy nagykorú.